21/6-10

21/6-10
Idag gjorde vi en reduktion av  en klorinerad keton. Det var ungefär samma metoder som vi använde oss av i de tidigare stegen och allt gick som planerat. Vi har nu äntligen fått vår slutprodukt! Den känns inte så stor för världen, en liten oljefläck i en rundkolv, men den hade blivit viktig om man skulle ha fortsatt för att få fram läkemedlet.
När vi hade blivit färdiga med hela laborationen så gick vi igenom projektet lite och började förbereda för presentationen vi ska ha om två dagar.
Idag gjorde vi en reduktion av  en klorinerad keton, som är det tredje och sista steget i projektet. Det var ungefär samma metoder som vi använde oss av i de tidigare stegen och allt gick som planerat. Vi har nu äntligen fått vår slutprodukt! Den känns inte så stor för världen, en liten oljefläck i en rundkolv, men om vi hade fortsatt och fått fram det nya läkemedlet så hade den varit viktig.
När vi hade blivit färdiga med hela labben så gick vi igenom projektet lite och började förbereda för presentationen vi ska ha om två dagar. Jag ska prata om hela steg två i projektet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0